Under Armour Performance Mouthwear

Armourbite hammassuoja ja suoritustuki ovat saatavilla sekä yhdenkoon lämpömuovattavana että yksilöllisesti mittatilauksella valmistettavina malleina.
ArmourBite mittatilaustuotteilla saavutat parhaan mahdollisen istuvuuden ja suorituskyvyn.  

Mikä ero on yhden koon lämpömuovattavilla tuotteilla ja mittatilauksella valmistettavilla yksilöllisillä hammassuojilla/suoritustuella?
ArmourbiteArmourbite

ArmourBite hammassuoja

The ArmourBite® Performance Hammassuoja (mukana patentoitu Power Wedges™ teknologia). Hammassuoja joka vapauttaa leukanivelen hermo-lihasliitoksista voiman, jotta voit olla vahvempi, nopeampi ja entistäkin parempi suorituksessasi. Patentoitu ratkaisu auttaa myös saavuttamaan suorituksessa kehoon paremman lihaskoordinaation ja tasapainon sekä vähentää iskujen vaikutusta leukaan. Joten tällä suojalla voit urheilijana saavuttaa täyden potentiaalisi turvallisesti. Soveltuu kaikkiin kontaktilajeihin missä tarvitaan kunnon suojausta ja suorituskykyä, kuten jääkiekkoon, kamppailulajeihin, amerikkalaiseen jalkapalloon, rugbyyn, lacrosseen jne.

Hyödyt

 • ArmourBite®-Performance hammassuojaan on sisäännrakennettu monipatentoitu ratkaisu.
 • Suorituskyky on osoitettu toimivaksi lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.
 • Edut ovat kiistattomat

Jaa

Hanki itsellesi mittatilauksella yksilölliset hammassuojat
Osta nyt

Ainutlaatuinen ArmourBite® Performance – suoritustuki (patentoitu Power Wedges ™ ratkaisu), jolla viet suorituksesi ja treenaamisen aivan uudelle tasolle. Perustuu yli 15 vuoden tutkimus- ja tuotekehitykseen urheilulääketieteessä sekä laboratorioissa Yhdysvalloissa.

Muotoutuu nopeasti, alahampaisiin varsin huomaamattomasti ja pehmeästi istuvaksi, osaksi urheilijan muuta varustusta. Suoritustuki vapauttaa leukanivelen hermo-lihasliitoksista voiman, jotta voit olla vahvempi, nopeampi ja entistäkin parempi suorituksessasi. Se auttaa myös saavuttamaan suorituksessa kehoon paremman lihaskoordinaation ja tasapainon.

Suoritustuki on tarkoitettu urheilusuorituksiin, aktiviteetteihin tai tilanteisiin, missä ei tarvita varsinaista suojausta. Suoritustuki soveltuu erinomaisesti mm. salitreeniin, juoksuun, golfiin, pilatekseen, uintiin, pyöräilyyn tai vaikka tarkkuusammuntaan.

ArmourBite suoritustuki

Yksityiskohdat

 • Lisää voimaa
 • Lisää kestävyyttä
 • vähemmän maitohapon kertymistä parantamaan reaktioaikaa
 • nopeampi palautuminen
 • alhaisempi stressitaso, kortisolin eritys, mahdollistaa paremman urheilusuorituksen

Jaa


Hanki itsellesi mittatilauksella yksilöllinen suoritustuki
Osta nyt
ArmourbiteArmourbite
Armourbite

Armourshield

ArmourShield™ hammassuojassa on hyödynnetty Bite Flex™ ja ArmourPlate™ teknologiaa tuomaan korkeantason suojaus hampaillesi, leukaluille ja pehmytkudoksille. Suojan muotoilussa on kiinnitetty myös erityistä huomiota hyvään istuvuuteen sekä hengityksen ja kommunikoinnin mahdollistumiseen suorituksen aikana. Suositellaan kaikkiin kontaktilajeihin, joissa tarvitaan kestävää ja vahvaa suojaa.

Osta nyt
 • kontaktiurheiluun
ArmourbiteArmourbiteArmourbite

Armourshield Flavor

UA ArmourShield™ Flavour suojan rakenne tarjoaa kehittynyttä suojausta, optimaalista istuvuutta and miellyttävän tuntuman käytössä. Suojaan lisätty kerros makuainetta tuo lisäksi oman mausteensa käyttömukavuuteen.

Saatavilla 5 erilaista pitkään kestävää makua, jotka kaikki ovat gluteenittomia, sokerittomia ja luontaisia aromeja!

 

Valittavana maut:

 • Appelsiini minttu (Oranssi)
 • Hedelmä (Pinkki) 
 • Metsämarja (Sininen)
 • Minttu (Vihreä)
 • Purukumi (Musta)

Osta nyt

Jaa


UA Braces hammassuoja

UA Braces hammassuojan ArmourFit™ erikoismateriaali on kehitetty erityisesti hammasrautoja käyttäville urheilijoille. Materiaali muotoutuu hyvin ja on turvallinen sekä miellyttävä käyttää myös hammasrautojen kanssa. 

ArmourFit™ materiaali on markkinoiden ensimmäinen mikroaaltouunissa kuumennettava ja lämpömuovattava. Materiaali voidaan lämpömuovata myös perinteisesti keittämällä ja lisäksi se kestää uudelleen muotoilun. Tämä suoja antaa sinulle hyvän istuvuuden, purentavastuksen ja sen kanssa on helppo hengittää/puhua. Soveltuu kaikkiin kontaktilajeihin.


Osta nyt

Jaa

UA ArmourFit hammassuoja


ArmourFit™ materiaali muotoutuu kiinteästi ja miellyttävästi hampaisiin. UA ArmourFit™ on markkinoiden ensimmäinen microaaltouunissa kuumennettava hammassuoja, mutta se voidaan lämpömuovata myös perinteisesti keittämällä. Hammassuojan materiaali on uudelleen muotoiltavissa ja kestävä käytössä. Tämä suoja antaa sinulle hyvän istuvuuden, purentavastuksen ja sen kanssa on helppo hengittää/puhua. Soveltuu kaikkiin kontaktilajeihin.

Armourbite
Armourbite

Tarvikkeet

Armourbite

UA säilytyskotelo:

Säilytä Under Armour™ hammassuojasi tai suoritustukesi puhtaana, suojattuna ja käyttövalmiina. Tyylikäs suojakotelo auttaa myös pitämään varusteesi tallessa ja pidentää sen käyttöikää. Suojakotelossa on erityinen bakteeri kasvuston muodostumista estävä antimicrobinen käsittely.

Osta nyt
Armourbite

UA raikastin:

Pidä UA Performance Mouthwear™ tuotteet puhtaana ja raikkaana käsittelemällä ne ennen ja jälkeen käytön tällä erikoissuihkeella, raikas mintun tuoksu.

Osta nyt
Huippu-urheilijatArmourbite
ArmourbiteArmourbite
ArmourbiteArmourbite
ArmourbiteSam Warburton / WRU Captain seen on TV wearing ArmourBite
ArmourbiteArmourbite
Armourbitea käytetään menestyksekkäästi monissa lajeissa
Jokaiseen
 • Toimistolle
 • Työpaikalle
 • Kotiin
 • Vapaa-aikaan
 • Pitkille ajomatkoille
 • Lentokoneeseen
 • Istumatyöhön
 • Vapaa-ajan urheiluun, kohti parempaa kuntoa.

Tiede ja tutkimus

Itsenäiset tutkimukset ovat osoittaneet Under Armor Performance Mouthwear (TM) -tuotteiden edut.


Lisää

Miten

Sovitus ohjeet
hammassuojalle ja suoritustuelle.


Lisää